Zoek
Sluit dit zoekvak.

DE BASIS VOOR HET BOUWEN VAN EEN KRACHTIG FUNDAMENT

PERSONAL
TRAINING

Je eerste stap naar een gezonde leefstijl heb je gezet! Ik ben benieuwd naar wat jouw drijfveer hiervoor is. Ieder persoon is uniek en heeft zijn/ haar eigen pad bewandeld en gaande weg gewoontes ontwikkeld. Niet perse goed of slecht maar een hoop van deze gewoontes hebben onbewust een plek gekregen en beïnvloeden ons lichaam en ons leven. Het is goed om hierbij stil te staan en afscheid te nemen van gewoontes die ons doel niet dienen. 

Jouw doel bereiken

Intake gesprek

Samen met jou, op basis van een intake wil ik je helpen bij het stellen van doelen. Om jouw doel te bereiken en te behouden ontwikkel ik een gepersonaliseerd programma.Uiteraard trainen we straks samen bij voorkeur buiten of in de sportschool en help ik je bewust worden van de keuzes die dagelijks in het leven dienen te maken met betrekking tot een gezond en vitaal leven. Wat je doel ook is, ik ben er voor je!  

HOE WERKT HET?

1

Persoonlijke aandacht

1-op-1 begeleiding met een betrokken trainer

2

Doelgerichte aanpak

Een reëel, haalbaar plan passend bij je hulpvraag

3

Méér dan sporten

Training en coachen voor persoonlijke groei

4

Duurzaam resultaat

Ik deel tools om lange termijn impact te maken

Advies

Voeding

Voeding heeft voor een groot deel met bewustzijn te maken. Maar zonder actie is bewustzijn niets. Je krijgt dus tips en informatie over hoe je acties kunt verbinden aan je gedachten. Denk aan feiten en cijfers: hoe werkt het lichaam en wat doet het met voeding. Wat heeft impact op je lichaam en wat niet. Als je de juiste mindset hebt dan heb je al een groot deel gewonnen!

Als je daarbij nog een extra stok achter de deur nodig hebt, ben ik er als ‘personal coach’ ook voor je! We maken dan meet- en weegafspraken. Eerst een nul-meting en vervolgens meten en wegen tijdens elke volgende afspraak. Ook kan je dan gelijk met mij je “zwakke momenten” afstemmen, die natuurlijk iedereen heeft. Je krijgt advies, ik brengen je terug op het juiste spoor en geef je de begeleiding die je nodig hebt.

TRAINING EN COACHING OP MAAT

STERK FUNDAMENT

Met Personal Training bouwen ik samen met jou aan een krachtig fundament. Ik help je daar waar jij het meeste resultaat kunt boeken. Wat je doel ook is.

DOELGERICHT

Ik werk op basis van concrete doelen aan lichaam en mind. Actief, bewust en resultaatgericht. Ik leer je alle tools voor duurzame verandering.

BEWUSTWORDING

Personal Training is meer dan een trainingsprogramma op maat. Naast één-op-één workouts in de gym of lekker buiten, werk ik met jou aan persoonlijke groei en begeleid ik je in mindset en levensstijl.

TOEGEWIJDE TRAINER

 Ik ben een gediplomeerd trainer en geregistreerd bij fitned.

Diensten en specialiteiten

Spieropbouw

Herstel

Gewichtverlies

Dagelijkse structuur

Voedingsadvies

Flexibiliteit

Kennis maken?

Met personal training behaal jij jouw doelen sneller en effectiever. Schrijf je nu in voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie?

Stel een vraag